Nabídka
do 2 dnů
Konzultace

702 110 800

Rychlá
montáž

O nás

Kdo jsme a na čem si zakládáme?

 

Od začátku jsme skupina přátel, která je tmelena společným zájmem o lepší budoucnost. Jsme zodpovědná firma a naší základní hodnotou je důvěra. Za důvěrou se skrývá spolehlivost, kvalita, bezpečí a vztah, který má trvanlivost. Netvrdíme, že jsme nejlepší, nejrychlejší, nejlevnější. Tvrdíme, že uděláme první i poslední pro to, abychom byli důvěryhodní a vždy tu byli pro zákazníka. Vše pro ostatní děláme tak, jako kdybychom to dělali pro sebe.

Co děláme?

Zabýváme se realizacemi fotovoltaických elektráren všech velikostí a společně s prvky automatizace se snažíme zvyšovat efektivitu každého instalovaného panelu. V rámci energetického managementu implementujeme znalosti měření a regulace pro zvýšení komfortu a snížení energetické náročnosti každé stavby nebo průmyslového provozu.

Proč to děláme?

 

Dávno není našim produktem nainstalovaný panel nebo spuštěný střídač. Fotovoltaika je pouze našim prostředkem pro poskytnutí služeb zákazníkovi a umožnit mu tak otevřít se větší nezávislosti a možnosti vytváření větších úspor. Společně věříme, že můžeme pomoci k lepší budoucnosti každého již dnes.

Jak to děláme?

 

Stavíme, montujeme, pracujeme, chybujeme, učíme se, školíme se, zlepšujeme se, komunikujeme, hádáme se, zažíváme srandu i smutky, zjišťujeme, vymýšlíme. Hlavně se nezastavujeme před žádným problémem.

Naše vize?

Všichni každý den pracujeme na tom, abychom si vytvářeli takové pracovní prostředí, do kterého můžeme přicházet mnoho let s radostí a pocitem, že přispíváme každý den k lepším zítřkům. Věříme, že naše spokojenost je přímo úměrná se spokojeností našich zákazníků a naopak. Je pro nás tedy důležité nabízet co nejlepší pomoc a nejkvalitnější služby. Je před námi ještě dlouhá cesta plná nových technologií, přístupů, postupů a na to se těšíme.

Tomáš Rylka

Jednatel společnosti

SolaRy ES s.r.o.

Kdo jsme a na čem si zakládáme? Od začátku jsme skupina přátel, která je tmelena společným zájmem o lepší budoucnost. Jsme zodpovědná firma a naší základní hodnotou je důvěra. Za důvěrou se skrývá spolehlivost, kvalita, bezpečí a vztah, který má trvanlivost. Netvrdíme, že jsme nejlepší, nejrychlejší, nejlevnější. Tvrdíme, že uděláme první i poslední pro to, abychom byli důvěryhodní a vždy tu byli pro zákazníka. Vše pro ostatní děláme tak, jako kdybychom to dělali pro sebe. Co děláme? Zabýváme se realizacemi fotovoltaických elektráren všech velikostí a společně s prvky automatizace se snažíme zvyšovat efektivitu každého instalovaného panelu. V rámci energetického managementu implementujeme znalosti měření a regulace pro zvýšení komfortu a snížení energetické náročnosti každé stavby nebo průmyslového provozu. Proč to děláme? Dávno není našim produktem nainstalovaný panel nebo spuštěný střídač. Fotovoltaika je pouze našim prostředkem pro poskytnutí služeb zákazníkovi a umožnit mu tak otevřít se větší nezávislosti a možnosti vytváření větších úspor. Společně věříme, že můžeme pomoci k lepší budoucnosti každého již dnes. Jak to děláme? Stavíme, montujeme, pracujeme, chybujeme, učíme se, školíme se, zlepšujeme se, komunikujeme, hádáme se, zažíváme srandu i smutky, zjišťujeme, vymýšlíme. Hlavně se nezastavujeme před žádným problémem. NAŠE VIZE Všichni každý den pracujeme na tom, abychom si vytvářeli takové pracovní prostředí, do kterého můžeme přicházet mnoho let s radostí a pocitem, že přispíváme každý den k lepším zítřkům. Věříme, že naše spokojenost je přímo úměrná se spokojeností našich zákazníků a naopak. Je pro nás tedy důležité nabízet co nejlepší pomoc a nejkvalitnější služby. Je před námi ještě dlouhá cesta plná nových technologií, přístupů, postupů a na to se těšíme.

tomas jpg 1024x885

Tomáš Rylka

Jednatel společnosti

podpis web1 300x104
216615018_l 1 scaled
Přijedeme za Vámi na nezávaznou a bezplatnou konzultaci, abychom pro Vás navrhli ideální řešení a nabídku, která zohledňuje:

Spotřeba energie vaší nemovitosti určuje návrh řešení pro instalaci fotovoltaického systému na míru. Odborně změříme, analyzujeme a navrhneme efektivní solární řešení přesně podle vašich potřeb. Zjistěte, kolik energie můžete ušetřit a přispějte k udržitelnější budoucnosti.

Volba správné technologie solárních panelů je klíčem k úspěchu vašeho solárního systému. Zohledněte faktory jako účinnost, odolnost, a možnosti montáže. Naše odborné poradenství vám pomůže vybrat optimální technologii pro vaše potřeby a zajistit dlouhodobý výkon a úspory.

Zainvestujte do budoucnosti s fotovoltaikou! S naší pomocí získáte jasný obraz finančních nákladů na pořízení solárního systému a možnosti dotací. Naše odborné poradenství vám pomůže optimalizovat investici, vyhledat dostupné dotace a získat atraktivní finanční podporu.

Zajistěte si optimální efektivitu a estetiku při montáži fotovoltaického systému! S naším týmem profesionálů garantujeme nejvýhodnější instalaci pro vaši nemovitost. Důkladně zvažujeme umístění a rozložení panelů, abychom dosáhli maximálního výkonu s ohledem na vizuální atraktivitu vaší budovy.

Zajímá vás dlouhodobá udržitelnost a spolehlivý servis pro vaši fotovoltaiku? Nabízíme výhodné balíčky, které zajišťují trvalou efektivitu a péči o váš solární systém. Investujte s jistotou do udržitelné energie s našimi komplexními servisními řešením.

Náš tým expertů vám poskytne doporučení ohledně velikosti FVE, vhodné technologie, rozložení panelů a připraví projekt podle vašich potřeb.