Nabídka
do 2 dnů
Konzultace

702 110 800

Rychlá
montáž

Domy

Proč si naši zákazníci pořídili FVE?

Bezpečná a spolehlivá fotovoltaika pro váš dům na klíč

Fotovoltaika v principu funguje velmi jednoduše nicméně se jedná o velmi technologicky složitou záležitost, a to jak na úrovni samotného panelu, tak i v případě střídače případně baterií. Nehledě na jednoduchost instalace je nutné dodržet jisté postupy a normy a to nejen při samotné instalaci, ale i vůči třetím stranám jako je například distribuční soustava.

DJI_0128 2 1 scaled

Spolupracujeme s nejlepšími:

Starosti nechte na nás. O vše se postaráme.

Konzultace u vás

1

Nezávazná konzultace a návrh celého systému na základě dat o spotřebě, vašich požadavků a očekávání

Možnosti distributora

2

Pokud si plácneme, zahajujeme komunikaci s distributorem, kdy zjistíme zda-li můžete dodávat přebytky do sítě nebo máte možnost provozu pouze tzv. mikrozdroje

Vytvoření projetku

3

Makáme na projektové dokumentaci, aby měli naši montéři relevantní podklad k instalaci a byly dodrženy všechny správné postupy a normy včetně vašich osobních požadavků na instalaci - podívejte se co o nás obdržíte (odkaz na PD)

Instalace elektrárny

4

Jdeme na to, dle dohody naši montéři a technici přijíždí instalovat FVE, během 2-4 dnů máme hotovo, zaškolíme vás ohledně obsluhy FVE a předáváme celou realizaci

Revizní zpráva

5

Na místo realizace míří náš revizní technik a kontroluje práci našich techniků, na závěr vystaví revizní zprávu, kterou od nás obdržíte jako součást kompletní dokumentace.

Připojení elektrárny

6

Po obdržení revizní zprávy se opět pouštíme do komunikace s distributorem, aby připojil vaši FVE k síti nebo FVE registroval jako mikrozdroj

Žádost o dotaci

7

Už od začátku celého procesu souběžně připravujeme také podklady pro vyřízení dotace NZÚ, po obdržení protokolu o připojení od distributora žádáme o proplacení dotace na váš účet

Co si na nás zákazníci chválí?

2401 reference fve solaryes solary zkusenosi fotovoltaika montaz solarnich panelu

Děláme práci tak, abychom se mohli i za pár let potkat na ulici s našimi zákazníky a nemuseli se před nimi schovávat. Od počáteční komunikace, přes realizaci až po zákaznickou péči máte přiřazeného vždy jednoho konkrétního pracovníka.

Nejsme prázdná obchodní společnost. Naše profesionalita stojí na vzdělání a praxi našich projektantů a řemeslném umu našich kolegů při realizaci.

Nic nešidíme a normy ctíme. U nás fušery netrpíme protože věříme, že poctivé řemeslo se vyplatí všem. Garantujeme kvalitu instalace a dostupnost následného servisu.

Na fotovoltaické panely držíme záruku až 25 let. Vztahuje se na všechny výrobní chyby a vady. Záruka na baterie a střídače až 10 let. Navíc garantujeme i minimální účinnost fotovoltaických panelů.

Instalací to pro nás nekončí. V případě jakékoli potřeby konzultace, servisního úkonu, údržby či rozšíření systému jsme tu pro Vás 7 dnů v týdnu.

price 1 4
Zodpovědnost za úspěch a dlouhodobá spolupráce

Zajistíme, že vaše solární elektrárna bude po schválení distributorem úspěšně připojena do sítě. Věřte nám, že vašemu projektu přikládáme nejvyšší prioritu a instalací pro nás spolupráce nekončí. Nabízíme po celém Česku i servis a údržbu.

sr 1 2 1
99 % využití kapacity a maximální bezpečnost

Díky našemu technickému know-how dokážeme využít až 99 % kapacity vašeho fotovoltaického systému, což je výrazně více než průměr 70 % a to vše i za využití nejmodernější zabezpečovací techniky.

sr 1 3 1
Monitoring a využití přebytku energie

Poskytujeme vlastní aplikaci pro správu energie bez závislosti na zahraničních cloudech. Poradíme s využitím přebytků energie.

Inspirujte se rodinami, které využily našich služeb

Rodina

Nedomova

Ostrovačice

03/2024

Roční úspora energie:

– 63%

Instalace / výkon:

9.9 kWp

Rodina

Hrubá

Brno

03/2024

Roční úspora energie:

– 68%

Instalace / výkon:

6.37 kWp

Rodina

Danzingerova

Olešnice

10/2023

Roční úspora energie:

– 88%

Instalace / výkon:

14 kWp

Rodina

Kachyňova

Mysločovice

10/2023

Roční úspora energie:

– 41%

Instalace / výkon:

9.6 kWp

Záruky na technologie FVE

  •  Záruka na fotovoltaické panely až 25 let a vztahuje se na všechny výrobní chyby a vady
  • Záruka na baterie a střídače až 10 let
  • Záruka na účinnost fotovoltaických panelů
  • Záruka na střídač
  • Záruka servisu fotovoltaické instalace

Domy

Instalované komponenty:

Využito pro spotřebu:

pračka, lednička, mrazák, klimatizace, ohřev bazénu, svícení, topení,

Odhadovaná roční úspora:

- 45%

Možná dotace až:

150000 Kč

Délka instalace:

2 dny

Instalovaný výkon:

9 kWp

Datum instalace:

Obec instalace:

rychlá poptávka